23.06.2017 г., 10:16 ч.

Не е щастлив със Мери Шаро 

  Поезия » Друга
852 2 10

Не е щастлив със Мери Шаро

в колибата "Сецесион",

очите все навън му шарят:

"Ах, тази рижа е бонбон!"

 

В душата му е цветно, лятно

и кучешкото го зове,

горчи филето в купа златна,

пак бременна е Мери с две.

 

И баба ù принцеса Сара

не спря да пише и чете,

пак премиера се задава,

колитен вирус го тресе.

 

Не е щастлив със Мери Шаро,

омръзна му яйца с бекон,

а спомени за Джилда стари

са забранени със закон.

 

В един прекрасен слънчев ден

той мярна Джилда в кафенето,

синджира скъса окрилен

и хукна със стрела в сърцето.

 

 

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??