25.03.2010 г., 14:18 ч.

Не е виновно времето 

  Поезия » Философска
466 0 1

Не е виновно времето

за болката в душата ми,

за неживяни трепети,

поеми ненаписани...

 

Не е виновно времето,

че запустял е дворът ми,

любима песен съм забравила

и вечно търся взора си...

 

Не е виновно времето

за дългите безсънни нощи...

Бездуховност ни е бремето

и тя лежи на нашите плещи...

 

Не е виновно времето,

че все се питам аз къде е

пак скрито чувството ми прелетно

и все не зная аз къде съм...

 

Не е виновно времето,

че смелост ми е нужна,

да стигна до безбрежието,

да се провикна... хора, тук съм...

 

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??