2.01.2010 г., 18:08 ч.

Не гасне 

  Поезия » Източни форми
714 0 18



тишина пълзи

пак лунно мляко кипи

мъгла се стели

 

. . .

 

вятър немее

крилати бели мечти

сипят надежди

 

. . .

 

беззвучно ехо

топли думи нашепва

любов не гасне

 

 

 


© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??