Jan 2, 2010, 6:08 PM

Не гасне 

  Poetry » East forms
712 0 18



тишина пълзи

пак лунно мляко кипи

мъгла се стели

 

. . .

 

вятър немее

крилати бели мечти

сипят надежди

 

. . .

 

беззвучно ехо

топли думи нашепва

любов не гасне

 

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??