30.07.2008 г., 16:56 ч.

Не искай "Сбогом" да ти кажа... 

  Поезия » Любовна
1158 0 13

 


Един до друг замислени седим.

Раздялата помежду ни се е свила.

Неспособна е любовта ни да я задуши

или у нас за прошка не остана сила?

 

Позволихме си с тебе да грешим,

сякаш право имахме на чернова.

Но натрупана, обидата ни промени –

и вече нищо не е както “някога”.

 

Загубих я надеждата, загубих вяра.

Загубих смисъла да гледам все напред.

Макар да зная, че каквото и да правя –

в сърцето си ще нося само Теб!

 

Не искай “Сбогом” да ти кажа!

И без друго страдаме, нали?

За болката ни панацея няма!

Но дано времето ни излечи!

 

 

© Виолета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??