2.11.2005 г., 18:18 ч.

Не искам 

  Поезия
619 0 1
Не искам
да търся път към теб.
За мен затворил си вратите свои.
Боли ме,но така е по-добре,
далеко от очите твои.


Сълзи със цвят на черен въглен,
горят и парят тежко в мен,
сълзи отчаено,в които търся
миналото в утрешния ден.


Не искам
да те обичам от снимките ни стари,
да вярвам,че жива съм и ме боли.
Дълбоки са нанесените рани,
но знам,някои ден миналото ще се заличи

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ще се заличи. От мен една усмивка и поздравления за хубавата творба! и една голяма 6тица
Предложения
: ??:??