24.06.2021 г., 17:05 ч.

Не ме напускаш 

  Поезия » Любовна
265 2 0

И сега сме непознати,
не пишеш ти и аз не пиша.
Търсят те очите ми проклети,
без теб сърцето трудно диша.
Аз още помня как те гледах,
сълзите замених с усмивка,
но остана само тъжен спомен -
сега очите ми не мигват!
И не ме напускаш,
ти все си тук, но в стихове.
Живота ми така отмина,
а теб те няма - под завивките!
Дали четеш дори не знам,
аз никога не спрях да пиша.
Проклет да бъда вечно сам -
И в самотата още те обичам!

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??