6.06.2017 г., 11:35 ч.

Не ме предавай 

  Поезия
332 0 5

Не ме предавай, изгори ме.
с две слова приюти ме.
Че аз съм бурна стихия,
която ден и нощ гори...

 

С попътния вятър върви,
но виж сърцето ти кърви.
Не ме предавай,
че Молитвата ми за теб свети...

 

Свещта сълзливо плаче,
пламъкът и да огрее облаче.
Ситен дъждец в очите ми,
няма радост за очите ми.

 

Не ме предавай, с мен остани,
да шепнем любовта в старини.
Не ме предавай, свещта блести,
когато слънцето гори.

 

Не ме предавай, даде ми живот...
не се страхувай от мига...
Обичам те, това е съдба,
и живея със спомена за мига.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??