21.08.2013 г., 20:41 ч.

Не ме прошепвай 

  Поезия » Друга
466 0 3
 
 
Недей. Не ме прошепвай в мрака.
Съших си тишина от три разпятия,
сега сред дървените им ръце стоя. 
Не чакам. 
Никого не чакам.

Не искам да болиш. 
А ти си болка, 
прехапана през устните,
в очите, 
заключена във пръстите, 
с които
ти казах сбогом. 
Не чакам. Ти не ме прошепвай.
Разплискан е света около мене.
Съших си тишина. Смирих се в себе си.
...
Дълбая твоето име 
по ръцете им...

~Endless~

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??