26.09.2007 г., 14:25 ч.

НЕ МЕ ТЪРСИ 

  Поезия
664 0 14
 

      НЕ МЕ ТЪРСИ


Не ме търси! Не виждаш ли - изчезнах,

до сетната си клетка се разпръснах.

Преселих се в минутата последна.

Взривих се вътре в теб, за да възкръсна.


Вселената ме всмука в необятност.

Превърна ме морето в бяла пяна.

Земята ме направи жарко лято,

от лунната усмивка съм огряна.

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??