Sep 26, 2007, 2:25 PM

НЕ МЕ ТЪРСИ 

  Poetry
667 0 14
 

      НЕ МЕ ТЪРСИ


Не ме търси! Не виждаш ли - изчезнах,

до сетната си клетка се разпръснах.

Преселих се в минутата последна.

Взривих се вътре в теб, за да възкръсна.


Вселената ме всмука в необятност.

Превърна ме морето в бяла пяна.

Земята ме направи жарко лято,

от лунната усмивка съм огряна.

© Теменужка Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??