8.11.2007 г., 12:29 ч.

Не ме вини 

  Поезия » Любовна
802 0 5

Това е един от първите ми стихове и искам да го споделя с вас, защото много си го харесвам, макар и отдавна да не съм същото момиче, което го писа :) :) :)

 

Не ме вини - аз страдах и обичах,

но знам - обичана не бях.

Не ме вини, аз себе си обричах,

но винаги до тебе бях.

 

Не ме вини - аз винаги обичам,

дори да страдам от това.

Не ме вини, аз себе си отричам

и никога обичана не съм била.

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??