Nov 8, 2007, 12:29 PM

Не ме вини 

  Poetry » Love
810 0 5

Това е един от първите ми стихове и искам да го споделя с вас, защото много си го харесвам, макар и отдавна да не съм същото момиче, което го писа :) :) :)

 

Не ме вини - аз страдах и обичах,

но знам - обичана не бях.

Не ме вини, аз себе си обричах,

но винаги до тебе бях.

 

Не ме вини - аз винаги обичам,

дори да страдам от това.

Не ме вини, аз себе си отричам

и никога обичана не съм била.

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??