9.11.2008 г., 0:25 ч.

Не мечтая за някой... 

  Поезия » Друга
770 0 12
Не мечтая за някой
свестен тукашен мъж.
Кухня, манджи и стряха
под римуващ се дъжд.

Вратовръзки, костюми,
GSM-и, бюра.
Ще се спукам от думи,
от съклет и мъгла.

Или някакъв корен -
дивен кърски уют.
Той с нивята се бори,
аз съм селския луд.

Готвя лучена супа
по Парижки тертип.
Гърли пуканки хрупат
в лют американ клип.

Не мечтая за тука,
не се тръшкам за там.
Газя важно сред лука.
Бог измисля Адам.

© Лили Радоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??