10.09.2008 г., 7:21 ч.

Не ми давай да се влюбя в теб 

  Поезия » Любовна
1091 0 3

Недей, не ми го позволявай!
Не искам да се влюбвам в теб.
Недей части от теб да ми отдаваш,
Недей ме превръща в стихове без ред.

Недей в живота ми да влизаш.
"Аз вече влязох", казваш ти.
Частиците от тебе взимай.
Не бих понесла за теб да ме боли.

Не ме привличай с това, което си.
Стани отново някой непознат.
Не искам нищо твое в мене да мълчи,
Не искам да се допират моя с твоя свят.

"Но те допряни са отдавна."
Не, не ми го казвай това!
Нямам нужда от чувства напразни,
и когато си до мене, да съм най-сама.

Обичай тази, която имаш.
Не ме забърквай в наши общи тайни.
Повярвай, в откраднати светове като отиваш,
единствено болката и празнотата са безкрайни.

Не казвай "аз и ти" в едно изречение.
Моля те , душата ми не докосвай!
Остани далечен,бъди чуждо видение.
Но май е късно. Ти вече превърна се в болка.


06.07.2008г.
гр. Пловдив

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любовта е болка.
    Харесва ми. Поздрав.
  • Повярвай, в откраднати светове като отиваш,
    единствено болката и празнотата са безкрайни.

    Това ми хареса много!
  • Чудесно си го описала! Интересно що никой не те е коментирал-от страх да не си признае навярно... Много сполучливо, много! Зем.
Предложения
: ??:??