4.12.2013 г., 15:20 ч.

Не мога 

  Поезия » Любовна
656 0 13

Не мога аз друг като тебе да обичам,

да го погледна със същия плам,

сърцето ми може веднъж да обича,

любов аз насила не мога да дам.

И въпреки че в любов ме превърна,

въпреки че без крила с тебе летях,

сега смисъл в нищо не виждам,

пеперудите - лудите, са всичките в прах.

Затварям се бавно, в книга превръщам,

края дописвам и всичко е там,

финалът е ясен, тъй тих, независим -

Ти и звездите - друго не знам.

© Гъсеница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??