18.10.2012 г., 9:29 ч.

Не мога да спра 

  Поезия
488 0 0

Самотата пак до мен мълчи,

след час денят ще се смрачи.

Червена точка за ориентир

ме спира пак от панаир на панаир.

 

Свистенето на истината в музиката

ме кара да остана жива.

Лъч лъжа сред простолюдието -

самотен и единствен, и безкраен...

търси образ на душата полужива -

да види някой колко е красива,

да ù вдъхне сила...

© Полина димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??