17.12.2007 г., 18:00 ч.

Не мога да те забравя 

  Поезия » Любовна
2552 0 3

                         С болка на сърцето аз те гледам.

С мъка на душа те отминавам.

Защо ли още в мен гори за теб сърцето?

Защо не мога аз да те забравя?

Очите черни щом се в мен забият,

остро и силно те ме пробиват.

Щастлива съм, когато ти ме гледаш

и в мен една надежда се таи :

в ден прекрасен пред мен да застанеш

и с целувка да спреш болката ми.

Така завинаги с мен да останеш

и любовта ни като огън да загори.

Навън е пролет, обич моя!

В мен е зима – люта зима!

Ела при мен Ти – обич моя!

И спри таз люта зима!

Аз чувствам, че все още те обичам

и страх ме е, че докрай ще ти се вричам!

Надя

24.03.2004г.

  за

Цеци и Данчо

© Надежда Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??