Не мога да тръгна...
Натиска ме времето,
стоварило бремето
на чужда любов...
Не мога да тръгна...
Да стъпча сърцето,
да отрежа крилете
на тази любов...
Не мога да тръгна...
А дърпа ме в тъмното
и дави ме гръмкото
име... Любов...
....
Не мога да тръгна...
Дори да се върне
времето кратко
преди твойта любов.
© Шопландия Софийска Всички права запазени