9.10.2016 г., 22:52 ч.

Не можах да стигна звездите... 

  Поезия » Любовна
338 1 5

 

Ще ти подам ръка, ще те изпратя
и няма да си никога сама.
Докато се разтапя луната
ставам твоя самота.
И няма никога да бъда мрачен,
само малко лепнеща вина
ще ме завива вечер, но ухаеща
ще идваш като моята звезда...

© Йоана Всички права запазени

Благодаря ти за вдъхновението, Роси... https://otkrovenia.com/bg/stihove/chaj-7

26.04.2016

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??