Oct 9, 2016, 10:52 PM

Не можах да стигна звездите... 

  Poetry » Love
337 1 5

 

Ще ти подам ръка, ще те изпратя
и няма да си никога сама.
Докато се разтапя луната
ставам твоя самота.
И няма никога да бъда мрачен,
само малко лепнеща вина
ще ме завива вечер, но ухаеща
ще идваш като моята звезда...

© Йоана All rights reserved.

Благодаря ти за вдъхновението, Роси... https://otkrovenia.com/bg/stihove/chaj-7

26.04.2016

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??