3.07.2017 г., 14:51 ч.

Не може 

  Поезия » За деца
769 0 0

Не може само
седем на Земята да
са чудесата,

 

мамо, аз пък вярвам, че
са чудеса - децата*!

 

...................................................................

 

*„... и вершина любви
это чудо великое - дети!...“  -

 

Из „Я люблю тебя, жизнь,...“
от Константин Яковлевич Ваншенкин

 

 

с опит за превод

на български език

от руски език:

 

*„... и върхът в любовта
са великото чудо - децата!“

 

Из „Теб обичам, живот,...“
от Константин Яковлевич Ваншенкин

 

 

 

© Стоян Минев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

"Приказка за Доброто" »

12 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??