27.07.2008 г., 20:11 ч.

Не можеш да ме върнеш 

  Поезия » Любовна
625 0 1
Искам пак да ме прегърнеш,
душата ми в гроба да обърнеш,
сълзите ти в земята да попият
а сърцата ни отново лудо да забият!

Стоиш до мен и ми говориш,
искаш, знам, до мен да се заровиш!
В ръката си държиш червена роза
и малко листче с нежна проза!

Повтаряш колко много ме обичаш
и от живота си нещастен даже се отричаш!
Снимката ми гледаш и тъй отчаян си сега,
не можеш още да повярваш, че не съм до тебе в света!

Смъртта отне ме от ръцете твои,
остави само спомените мои!
Изгубена душа, болка и сърце разбито!
Самотни нощи, самота и бъдеще убито!

Забрави ме... Забрави за мен... За нас... За всичко...

© Мария Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??