27.08.2012 г., 10:39 ч.

Не напразно 

  Поезия » Философска
590 0 0

Колко ли дълго се мятам напусто,

без думи, без дъх - не вярвам на лустро.

С камъни брашно не меля напразно

и съдбата си не тласкам към пропаст.

 

С храбри очи съм, с величава походка

и пълня чаши победни - с амброзия.

Птици за мен - не пеят напразно,

за тях е гроздът, забравен в лозница.

 

Колко и как, но се справям с живота,

дарове непременно на Него ще пратя.

С мигове ценни ми е пълна  душата-

дарове земни - оттук до Луната.

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??