25.07.2008 г., 10:11 ч.

Не пипай Кръста! 

  Поезия » Друга
579 0 8
Това по устните ми - не,
не е червило,
защо не го опиташ с твойте
закъснели,
разкъсаното щастие кърви,
през нежни извори на пошли страсти,
изстинали във безразличния ти мрак.

По устните ми -
кръв,
отхапала съм прелестната шия
на извратената любов,
която стискаше за гърлото душата ми
и тази нощ Луната ще обяздя,
и нека вие, вместо дяволите в мен.

Недей посяга Сребърния кръст
по кожата ми огледално гладка,
ще се приплъзне хладният метал,
отблясъкът ще се забие в теб,
почакай...!

Застиналите капки кръв
на долната ми устна
поеми
със топлия език на мислите си,
и сама ще си отида...

© Лулу Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??