21.11.2012 г., 23:28 ч.

... Не помниш ли?... 

  Поезия » Любовна
1018 0 6
 
 

Когато те сънувам неочаквано 

и спрял дъхът ми - образа ти впие,

когато кожата ми - недокоснато,

към теб като лозница се извие,

когато разлюляваш сетивата ми,

познали те до всяка капка кръв,

когато плъзваш длани във душата ми,

поискала те - като грях и път...

Събуждам се,

задъхана и топла,

и целият си в мене.

И изгаряш.

Не смея да помръдна.

И те вдишвам,

със всяка клетка,

жадно, като куче.

Кажи - сънуваш ли ме нощем?

Защото снощи пак се любихме.

Не помниш ли?

 

~Endless~

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??