27.08.2008 г., 13:00 ч.

Не проклинам 

  Поезия » Любовна
776 0 6
Уморих се от дни на сбогуване,
уморих се от вечните графици -
в кой ден да бъда обичана
и кога да мълча със душата си.

А във дните, в които те няма
да си повтарям, че мога
да не заключвам вратата си -
самотници като мене много...

Уморена от тебе и другите
дето разпределихте душата ми
ще си разкъсам ризата,
ще те пратя по дяволите.

Ще съм първата, дето си тръгва.
Ще съм сетната, дето обичаш.
Ще ти тегна, защото съм минало -
не, не проклинам... Обичам.

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??