28.02.2013 г., 7:37 ч.

Не са за мене вятърните мелници 

  Поезия » Гражданска
410 0 0

 

 

Денят поглъща мислите-неземници,

не са за мене вятърните мелници,

а колко трудни, колко тежки седмици

и неизвестни, мрачни понеделници...

 

Когато Слънцето стои на прага ми,

когато търся спомени избягали,

когато чакам пълни с обич делници,

пристигат безпощадни понеделници...

 

Денят поглъща мислите-неземници,

не са за мене вятърните мелници...

© Димитринка Калева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??