20.02.2008 г., 13:53 ч.

Не сбогом, а довиждане 

  Поезия » Любовна
1553 0 22

Прекръстих се и днес във мислите.

Със утрото ти пожелах да си обичан.

В картина нарисувах аз мечтите си,

с които ти напускаш дните ми.

Пренаписах с лъч от слънцето

неизказаните думи за обичане.

Дори вината си зарових в облаци,

за да не бликнат пак сълзите ми.

И с остатъците от тъгата

прекрачвам прага на магията,

която тайничко целувам

не за Сбогом, а за Довиждане.

Таня Кирилова

© Таня Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??