6.07.2013 г., 19:11 ч.

Не се отказах аз 

  Поезия
651 0 1

След всички тези милион измами,
кажи, остана ли в какво да вярвам?
След всичките нанесени от тебе рани
остана ли ми сила да възкръсвам?

Не се отказах аз! До смърт се борих
с теб, със себе си, с болката и самотата.
Изгубвах пътя си... И теб откривах,
отричах те, проклинах... И обичах...

Кажи сега, поне веднъж, за Бога,
какво ти носи всяка моя рана?
От болката ми ли живееш ти
та всеки ден раняваше? Боли!

Сега живота си градя отново бавно,
да не си посмял да се завърнеш!
Забравих те, не помня и гласа ти.
Не се отказах аз! Не те и чакам....

 

27.VІ.2013 г.

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??