31.07.2018 г., 13:45 ч.

Не се предавай 

  Поезия » Друга
828 1 3

Не се предавай никога, недей

дори да не виждаш изхода в тунела, 

силна песен ти запей,

и като трамплин отскочи към своята победа! 

 

Недей завижда, никому, недей, 

заради богатия живот на друг, 

лошите мисли, пропилей, 

и достигни своя личен връх!

 

Недей мрази, никого, недей, 

дори и лоша дума да ти каже, 

а погледни встрани и се засмей, 

него съдбата ще накаже. 

 

Не пожелавай никому злини, недей, 

бъди добър с всеки по твоя път, 

уважавай себе си и знай, 

на всеки уникални качества принадлежат. 

 

Бъди добър, красив и отзивчив, бъди, 

усмивката е най-силното оръжие, 

всяка лоша черта в себе си промени, 

навсякъде се крие благоденствие! 

 

© Kristin Kostova Всички права запазени

Стихотворение за силата на човешкия дух. 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??