Не се предавай никога, недей
дори да не виждаш изхода в тунела,
силна песен ти запей,
и като трамплин отскочи към своята победа!
Недей завижда, никому, недей,
заради богатия живот на друг,
лошите мисли, пропилей,
и достигни своя личен връх!
Недей мрази, никого, недей,
дори и лоша дума да ти каже,
а погледни встрани и се засмей,
него съдбата ще накаже.
Не пожелавай никому злини, недей,
бъди добър с всеки по твоя път,
уважавай себе си и знай,
на всеки уникални качества принадлежат.
Бъди добър, красив и отзивчив, бъди,
усмивката е най-силното оръжие,
всяка лоша черта в себе си промени,
навсякъде се крие благоденствие!
© Kristin Kostova All rights reserved.