19.12.2023 г., 11:10 ч.

Не се предавай! 

  Поезия » Друга
265 0 0

Бори се ти, не се предавай,
с усилия, болка се побеждава!
Бог ако е с теб - смело давай,
вярвай и Той ще те награждава!

Силният също страх изпитва,
но той умее сам да се овладее,
Бог с трудностите ни изпитва,
който смел, твърд е - ще успее!

Целият ни живот е една борба,
в постоянството е силата твоя,
вярвай в това, успехът е съдба,
избери между живота и покоя!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??