15.08.2007 г., 22:18 ч.

Не се притеснявай 

  Поезия
887 0 2
Има нещо
отчайващо рационално,
трагикомично и самоубийствено
във мисълта,
че можеш,
че трябва,
че си длъжен
да не подминаваш.
Не си прави труда да ми обясняваш.
Искам да съм просто забравена кутия от цигари
и кафе в недоизпита чаша.
Тръгни си.
Не се притеснявай.

© Миа Ми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??