Aug 15, 2007, 10:18 PM

Не се притеснявай 

  Poetry
810 0 2
Има нещо
отчайващо рационално,
трагикомично и самоубийствено
във мисълта,
че можеш,
че трябва,
че си длъжен
да не подминаваш.
Не си прави труда да ми обясняваш.
Искам да съм просто забравена кутия от цигари
и кафе в недоизпита чаша.
Тръгни си.
Не се притеснявай.

© Миа Ми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??