24.10.2007 г., 9:12 ч.

НЕ СЕ СБОГУВАЙ 

  Поезия
719 0 22



Не се сбогувай с мен на тръгване.
(С разделите на "Вие" си говорим.)
Остави ми само миг преди разсъмване,
докато слънцето крилата си разтвори.

Тогава на пръсти пристъпи в душата ми,
за да ме почувстваш - низ от вдъхновения,
а утре искам да съм просто непозната,
макар и болката да стихва с времето.

Не се сбогувай с мен на тръгване.
(Раздялата боли така неустоимо.)
Остави ми само миг преди разсъмване,
за да забравя колко съм ранима.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??