Oct 24, 2007, 9:12 AM

НЕ СЕ СБОГУВАЙ 

  Poetry
720 0 22



Не се сбогувай с мен на тръгване.
(С разделите на "Вие" си говорим.)
Остави ми само миг преди разсъмване,
докато слънцето крилата си разтвори.

Тогава на пръсти пристъпи в душата ми,
за да ме почувстваш - низ от вдъхновения,
а утре искам да съм просто непозната,
макар и болката да стихва с времето.

Не се сбогувай с мен на тръгване.
(Раздялата боли така неустоимо.)
Остави ми само миг преди разсъмване,
за да забравя колко съм ранима.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??