1.11.2007 г., 9:56 ч.

Не се страхувай 

  Поезия » Друга
638 1 23
Не се страхувай, че нещо ни разделя,
знам, че утре то ще ни сплоти.
Но след хубавото идва отново лошо
и пак отново ще боли.
Не се страхувай от горещите скандали -
и в добро, и в лошо съм само със теб.
Не зная подозираш ли, разбра ли,
че ти си за мене точният човек.
Не се страхувай от женските прищявки,
любовта ми си е същата, както преди.
От време на време ставам глезана
и проронвам по една-две сълзи.
Не се страхувай, защото те обичам.
Така по-малко ще ни плаши света.
Ела! Нека се прегърнем и целунем,
и отново да се разгори страстта.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??