22.04.2012 г., 12:55 ч.

Не се завръщай 

  Поезия
619 0 1

Не се завръщай, моля те, недей,

аз знам, ти имаш този странен навик.

Когато се почувствам най-добре,

от нищото изскачаш, разпиляваш.

 

Не се завръщай, не искам да знам

какви били са тези, твоите чувства.

Омръзна ми вече тази твоя игра -

да ми показваш в едно и Ада, и Рая…

 

И сложих точка. Вече нямам сили

да събирам парченца от мене…

Като котките имам седем живота,

но усещам – последния вече живея.

 

Не се завръщай, всичко е различно,

от погледа ти – дрога се отказах…

Сега съм нова, истински съм жива,

не се завръщай… Остани си спомен…

 

19. ІV.2012 г.

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??