28.10.2007 г., 9:17 ч.

не ща и да зная! 

  Поезия » Друга
567 0 2

Не бих могла да се надявам

на приятелството ти фалшиво

и не бих могла да продължавам

заради теб вътрешно да се убивам.

 

В мир съм със мен самата,

откакто ти ме изостави

и не ме плаши вече самотата,

защото на топлина не се надявам.

 

Тръгна си ти и не искам

да се връщаш с твойта празнота.

Щастлива съм. Не ми липсваш.

Не искам "приятелка" като теб - самота...

 

Тръгвай! Не значиш нищо за мен.

Светлина огрява детската ми стая

и чувствам отново слънчевия ден!

Вече за теб не ща и да зная!

© Петето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??