26.04.2024 г., 11:30 ч.

Не сме се срещали отдавна 

  Поезия » Любовна
55 1 0
Не сме се срещали отдавна

 

Не сме се срещали отдавна,

не виждам твоето лице

и в някаква забрава странна

живее моето сърце.

 

Годините над нас се смеят,

отнесени напред вървят,

а спомените в мен живеят,

когато всички други спят.

 

Не сме се срещали отдавна,

но те обичам повече дори

и тази обич непрестанна

душата ми изпепели.

 

Как искам за минута само

да видя твоите очи,

да те погледна мълчаливо

така красив като преди.

 

Не сме се срещали отдавна,

не виждам твоето лице

и в някаква забрава странна

живее моето сърце.

 

        Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??