Apr 26, 2024, 11:30 AM

Не сме се срещали отдавна 

  Poetry » Love
56 1 0
Не сме се срещали отдавна

 

Не сме се срещали отдавна,

не виждам твоето лице

и в някаква забрава странна

живее моето сърце.

 

Годините над нас се смеят,

отнесени напред вървят,

а спомените в мен живеят,

когато всички други спят.

 

Не сме се срещали отдавна,

но те обичам повече дори

и тази обич непрестанна

душата ми изпепели.

 

Как искам за минута само

да видя твоите очи,

да те погледна мълчаливо

така красив като преди.

 

Не сме се срещали отдавна,

не виждам твоето лице

и в някаква забрава странна

живее моето сърце.

 

        Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??