29.11.2008 г., 21:58 ч.

Не спи на пълнолуние! 

  Поезия » Любовна
562 0 0

Винаги на пълнолуние,

когато вълци страшно вият,

при теб ще идвам като вещица,

с разкъсани дрехи,

развети коси

и пламнали като въглен очи.

Ще те търся и намирам.

Постелките ти ще подпалвам.

И ще те вдигам до чудни небеса

в нереалност и мечта.

На зазоряване

пияна от любов ще тръгвам.

Богиня, вещица или видение,

аз винаги на пълнолуние

ще гоня съня ти.

© Марушка Р. Шабах Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??