6.12.2007 г., 14:41 ч.

Не страдам 

  Поезия » Любовна
722 0 12
 

Не страдам аз.

Навън пищи от мъка леден вятър.

(Отишлата си обич ме убива!)

Не мога и не искам да вървя нататък.

Без тебе всички дни са тъй горчиви!

Не плача аз.

Студът, сковал сърцето,

превръща в сняг дъждовните сълзици.

Ужасна болка! Времето проклето

отне ми и последната искрица.

Живот?

Какво е той, ако те няма,

ако не виждам нежния ти поглед,

без допира на силното ти рамо?

Върни се тук, ела, без теб не мога!

 

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??