21.12.2007 г., 7:52 ч.

Не съм... 

  Поезия » Любовна
812 0 7
Не съм любов, която прецъфтява,
не мога да угасна като изгоряла крушка,
не съм и огън, който догорява,
непокорна, като ледена вихрушка.
Не мога да живея зад решетки,
бариери, граници, за мен не съществуват,
аз искам да съм винаги високо в небесата,
а долу другите на мен да се любуват.
Влюбвала съм се милиони пъти,
понякога била съм наранена,
понякога съм губела смеха си,
но никога не съм била и отегчена.

© Мариа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??