5.10.2011 г., 13:21 ч.

Не съм дошъл... 

  Поезия » Гражданска
328 0 0

НЕ СЪМ ДОШЪЛ...
Не съм дошъл на този свят
като през чуждо да премина!
Цветът ми да е – ялов цвят!
Да ме забравят за година!


Аз искам да ме сочат с пръст,
когато покрай някой мина!...
Да нося своя тежък кръст...
Да имам собствена пъртина.


Да кажат,  че съм бял Човек,
а не на някого подлога...
Не съм хъшлак или зевзек,
а да помогна де що мога...

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??