23.06.2010 г., 12:48 ч.

Не съм странница 

  Поезия » Философска
462 0 1

Безмълвен търсач на добро съм -

да скътвам неказани думи,

заскитали гладни и боси,

захвърлили изнурени струни.

 

Такива думи днес да намеря,

те са капки безбрежни,

ездачи по морската шир,

довереници  верни.

 

Те с доброто си ме окриляват -

даряват ми святата си истина,

и смъкнали було многокато,

те смях през очите ми изсипват...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Безмълвен търсач на добро съм...
    Стихотворението също е добро! Поздрави!
Предложения
: ??:??