Jun 23, 2010, 12:48 PM

Не съм странница 

  Poetry » Phylosophy
461 0 1

Безмълвен търсач на добро съм -

да скътвам неказани думи,

заскитали гладни и боси,

захвърлили изнурени струни.

 

Такива думи днес да намеря,

те са капки безбрежни,

ездачи по морската шир,

довереници  верни.

 

Те с доброто си ме окриляват -

даряват ми святата си истина,

и смъкнали було многокато,

те смях през очите ми изсипват...

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Безмълвен търсач на добро съм...
    Стихотворението също е добро! Поздрави!
Random works
: ??:??