9.06.2020 г., 23:32 ч.

Не съм те търсил... 

  Поезия » Любовна, Философска
510 2 0

Да, точно теб не съм те търсил.

Измислях те. От блянове и сънища.

Издишах мъчния мастилен въздух 

и вдишах светлосиньото си бъдеще. 

И Ти дойде. Съвсем наистина. 

Нахална и свенлива наведнъж. 

Извън сценарият от мен написан  

за много влюбени, Жена и Мъж. 

Сега съм целият едно очакване. 

И всичките нюанси сбъдване. 

Сълза, последна за изплакване 

от тежка във душата, мъка... 

Понеже аз не съм те търсил, 

но те измислих в истински живот, 

Ти тъй съдбовно ме завърза 

във време само за любов... 

 

Стихопат. 

Danny Diester 

 

 

 

 

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??