9.09.2008 г., 7:13 ч.

Не съмвай! 

  Поезия » Любовна
706 0 14

Песен любовна изпей ми,

дето топли душата!

Допиши ми стиха!

Очите ти нека да светят!

Посрещаме утрото.

С росата се изпарява тъгата.

Омарата след себе си

влече редовете.

Болката не утихва.

Песен подхваща дуетът.

Пие мъгла синевата.

Не се виждат огньове.

Камбанено бие сърцето.

Нажежен е куплетът.

Толкова радост събирам!

Толкова свежест и новост!

Мое си вдъхновение,

а аз съм просто мечтател.

Разбирам тъгата ти

и защо ти е тъмно.

Песен запей ми сега!

Аз ще пригласям, приятелко.

Утрото ни настъпва,

а се моля: Не съмвай!

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??